Stad VVS AS

Rørleggerbedrift som tilbyr rørleggertjenester til private og bedrifter. Vi driver også butikk hvor vi er importør og leverandør av baderomsmøbler og utstyr.  Vi påtar oss det meste innen rørleggerfaget, og spesialiserer oss på disse rørleggertjenestene:
- Bygging og reparasjon av varmeanlegg i nybygg eller ved rehabilitering  av eldre bygg.
- Nybygging og rehabilitering av sanitæranlegg.
- Rørleggertjenester i forbindelse med nybygg eller modernisering  av hus, hytter, industribygg og andre næringsbygg.
- Montering og service på varmepumper.
- Oppussing og modernisering eller helrenovering av badet. 

URBAN

Et lunt og varmt baderom med mørke armaturer og møbler. De dempede, varme gråtonene på flisene og veggene innbyr til ro og trivsel i baderommet.

NORDISK

En lys, varm og tidløs stil med naturmaterialer og lyse fliser gir ditt baderom et lyst, varmt og nordisk uttrykk. Her får man et baderom som bidrar til en god og harmonisk start på dagen.

KLASSISK

En klassisk og moderne stil med lyse marmorfliser og sorte møbler. Et tidløst rom med rene linjer som gjør rommet moderne, mens flisvalget gir en elegant og kontinental opplevelse. Med sort eller mørkt tilbehør understrekes stilen ytterligere.

Befaring

Ønsker du rådgivning eller gratis befaring, send inn din kontaktinformasjon under og vi vil ta kontakt med deg i løpet av ett par virkedager

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)
* Må fylles ut

KOMPLETTE BADEROM

Her får du kort presentasjon av VikingBads konsept helhetlige baderomspakker og hva dette konseptet innebærer. VikingBad ønsker å gjøre det enklere for deg å finne det du trenger til ditt nye baderom. 

Kontakt oss

Stad VVS AS
Leikanger 28
6750 Stadlandet
Tlf 950 56 251
e-post: firma@stad-vvs.no

https://www.vvseksperten.no/rorlegger/stadlandet/stad-vvs-as