VVS eksperten Askøy AS

Rørleggerbedrift som tilbyr rørleggertjenester til private og bedrifter på Askøy og omegn. Vi påtar vi oss det meste innen rørleggerfaget, og bedriften har også Mesterbrev. Tittelen gir deg som kunde trygghet for at du har valgt en rørlegger med solid utdanning og praksis i faget.
Askøy VVS har følgende VikingBad i utstilling:

- Elegant
- Urban
- Budsjettbadet

ELEGANT

Den gjennomførte stilen med gylne armaturer og detaljer kombinert med hvite rene veggfliser og sorte gulvfliser gir dette badet en tøff og elegant stil.

URBAN

Et lunt og varmt baderom med mørke armaturer og møbler. De dempede, varme gråtonene på flisene og veggene innbyr til ro og trivsel i baderommet. MIE baderomsmøbel i sort eik eller mørk grå farge gir hele rommet et mykere og moderne uttrykk.

BUDSJETTBADET

Et rimelig bad kan også bli lekkert. Dette badet gir deg mye for pengene og prisen går ikke på kompromiss med verken design eller kvalitet. Dette er et tidløst og lekkert bad du kan være trygg på at holder både i stil og kvalitet over lang tid.

Befaring

Ønsker du rådgivning eller gratis befaring, send inn din kontaktinformasjon under og vi vil ta kontakt med deg i løpet av ett par virkedager

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)
* Må fylles ut

KOMPLETTE BADEROM

Her får du kort presentasjon av VikingBads konsept helhetlige baderomspakker og hva dette konseptet innebærer. VikingBad ønsker å gjøre det enklere for deg å finne det du trenger til ditt nye baderom. 

Kontakt oss

VVS eksperten Askøy AS
Strusshamnveien 34, Strusshamn senter.
5318 Strusshamn
Tlf 56 14 00 00
https://www.vvseksperten.no/rorlegger/strusshamn/askoy-vvs-as