Aamodt VVS

Aamodt VVS har en av Sørlandets største VVS butikker. Vi bruker kun kjente kvalitetsmerker. Dette gjør vi for at du skal få den beste mulige kvaliteten og tryggheten i ditt hjem. Vi har spesialister på totalrenovering eller oppussing av bad der vi tar hele jobben fra A til Å. Du tar kontakt med oss og vi ordner med rørlegger, murer, tømrer, elektriker og eventuelle andre håndverkere om det skulle være aktuelt. Ta gjerne kontakt med oss for gratis og uforpliktende befaring og pristilbud på ditt bad.

Aamodt VVS har følgende bad i utstilling:

- Klassisk
- Nordisk
- Urban
- Budsjett badet

Scroll ned for å se utstillingene

KLASSISK

En klassisk og moderne stil med lyse marmorfliser og sorte armatur. Et tidløst rom med rene linjer på servant og badekar som gjør rommet moderne, mens flisvalget gir en elegant og kontinental opplevelse. Med sort eller mørkt tilbehør understrekes stilen ytterligere.

NORDISK

En lys, varm og tidløs stil med naturmaterialer og lyse fliser gir ditt baderom et lyst, varmt og nordisk uttrykk. Her får man et baderom som bidrar til en god og harmonisk start på dagen.

URBAN

Et lunt og varmt baderom med mørke armaturer og møbler. De dempede, varme gråtonene på flisene og veggene innbyr til ro og trivsel i baderommet. MIE baderomsmøbel i sort eik eller mørk grå farge gir hele rommet et mykere og moderne uttrykk.

BUDSJETTBADET

Et rimelig bad kan også bli lekkert. Budsjettbadet er et tidløst og elegant bad til en god pris, hvor prisen ikke går på kompromiss med design eller kvalitet.

Befaring

Ønsker du rådgivning eller gratis befaring, send inn din kontaktinformasjon under og vi vil ta kontakt med deg i løpet av ett par virkedager

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)
* Må fylles ut

KOMPLETTE BADEROM

Her får du kort presentasjon av VikingBads konsept helhetlige baderomspakker og hva dette konseptet innebærer. VikingBad ønsker å gjøre det enklere for deg å finne det du trenger til ditt nye baderom. 

Kontakt oss

Aamodt VVS AS
Linnegrøvan 16
4640 Søgne
Tlf 38051506
www.aamodtvvs.no

E-post: post@aamodtvvs.no