Fotograf Siv Anett Jacobsen
Fotograf Siv Anett Jacobsen

Restitusjon og avkobling
på hytta til Tarjei Bø

"VikingBad har stilrene produkter som jeg forbinder med kvalitet. Massasjebadet var kronen på verket. Å hoppe oppi der etter en lang skitur er drømmen!»

Skiskytter Tarjei Bø

Bio

Navn: Tarjei Bø
Alder: 32 år
Yrke: Skiskytter
Bosted: Oslo og hytte på Skeikampen

Vi har tatt en prat med vår samarbeidspartner Tarjei Bø, som nylig har bygget hytte på Skeikampen om hvorfor de valgte å bygge hytte, hvor digg det er å ha et utendørs massasjebad på hytta og hva den ultimate hyttekosen er!

"Jeg blir mye mindre stiv og støl og får en mye bedre restitusjon fra treningen min ved bruk av massasjebadet"

Restitusjon og velvære

RESTITUSJON OG HELSEGEVINST

Når vi spør om hvorfor han ønsket et utendørs massasjebad på hytta så er svaret helt klart. Tarjei mener massasjebadet er viktig for å få en perfekt restitusjon etter lange og harde treningsøkter.

"Jeg blir mye mindre stiv og støl og får en mye bedre restitusjon fra treningen min ved bruk av massasjebadet", forteller Tarjei.

Avslapping er også viktig for å nyte hytteturen til det fulle for Tarjei og samboeren. Massasjebadet er et naturlig sted for både å senke skuldrene og koble ut, men også et naturlig samlingspunkt sammen med familie og venner.

VELVÆRE

Når man senker seg ned i et utendørs massasjebad skal det være som å ta en liten ferie i fra hverdagens stress og jag. Det varme vannet og massasjedysene lindrer såre muskler og leddsmerter, samt øker forbrenning og blodsirkulasjon. Massasjebadene er konstruert for å tåle det nordiske klima og egner seg godt på norske hytter og har lavt strømforbruk.

Ønsker du også å realisere drømmen om utendørs massasjebad på hytta eller hjemme? Sjekk ut vårt sortiment på vikingbad.no.

Skeikampen

SKEIKAMPEN

Fra Tarjei flyttet fra Lillehammer til Oslo så har han savnet de stabile og gode vintrene i området rundt Gudbrandsdalen. Han og samboeren ønsket seg en hytte på fjellet hvor de kunne få ro og frisk fjelluft, masse snø og perfekte skiforhold. Ifølge Tarjei har Skeikampen Norges fineste skiterreng, og når snøen er borte bruker han området rundt hytta til løping og sykling.

HVORFOR VIKINGBAD?

Et massasjebad på hytta er en del av hyttedrømmen og Tarjei hadde lagt merke til Vikingbad via sosiale medier og forteller han ble veldig imponert over det Vikingbad har fått til.

"Stilrene produkter som jeg forbinder med kvalitet. Massasjebadet var kronen på verket. Å hoppe oppi der etter en lang skitur er drømmen!», sier Tarjei.

Ønsker du å kunne realisere drømmen om et massasjebad
på hytta?

Sjekk ut utvalget vårt!

Morild

Utviklet i samarbeid med fysioterapeuter og gir deg full massasje av rygg, legger, lår og føtter i et moderne designet spa.

Nordlys

Nordlys er også utviklet av fysioterapeuter på lik linje med Morild.

Heritage

Dette spaet er en av våre bestselgere gjennom tidene. Robust, romslig og knall gode massasjefunksjoner.

Viking II

Viking II modellen er massasjebadet alle kan unne seg. Det runde massasjebadet har et brukervennlig design som gir god bevegelighet.