Alt til badet, trygt og enkelt

Torunn og Pierre hadde gått med planer om oppussing en stund, og det nye badet ble akkurat slik de hadde sett det for seg. Lille Milla (3) koser seg gjerne i timevis med skumbad og badebomber i familiens nye badekar.

DRØMMEBAD: Se mer fra oppussingen av familiens bad på Torunns Instagram-kontoen @sol_hellinga.

Solgt på boligmessen

- Vi hadde begynt å kikke i kataloger og på Instagram, men det var på en boligmesse jeg ble solgt, forteller Torunn Myhre Pedersen.

Det klassiske badet til VikingBad sto utstilt «live» og det var nettopp det badet familien ville ha. Store, lyse marmorfliser, vegghengt toalett, badekar, dusj med leddet dusjdører som frigjør gulvplassen når dusjen ikke er i bruk.

– Badet, som er holdt i svart og hvitt, er tidløst, stilig og rent på samme tid, sier Torunn.

Tidligere badet vi Milla i en balje i dusjen, og det er jo greit med en baby, men blir tyngre etter hvert som barna vokser til. Nå boltrer Milla seg i badekaret, og de leddete dusjveggene kan brettes inn, noe som er superpraktisk

Komplett bad - ferdig levert

Torunn er nok den i familien som er mest interessert i interiør og trender, men også Pierre er storfornøyd med resultatet.

Rekkehuset utenfor Jessheim er bygd i 2001, og siden var det ikke gjort noe med badet. Da familien Myhre Pettersen flyttet inn, sto nytt bad høyt oppe på listen av hva som skulle gjøres. En vannlekkasje satte fart i sakene, og da de så nøyaktig hvordan det nye badet kunne bli hos VikingBad, var ikke tiden langt fra beslutning til igangsetting av arbeidet.

– Vi visste til minste detalj hva vi trengte, og alt ble bestilt samtidig. Da rivingen av det gamle badet startet, reiste vi på ferie til min hjemplass i Lofoten, trygge på at det nye badet skulle bli akkurat som bestilt, sier Torunn.

Åpent for egne valg
Torunn og Pierre gjorde noen personlige tilpasninger, som det store badekaret Dybe, for eksempel. Det runde speilet, Oda, har integrert LED-lys og kan skifte farge ved hjelp av touchkontroll, fra klart, hvitt som er praktisk til sminke og barbering, og dimmes til gyllent eller dempet blått når man er i stemning for den gode «spa-følelsen».

– Det er så godt å legge seg i et varmt bad når man er blitt gjennomfrossen etter å ha vært lenge utendørs, sier Torunn

Dybe rett 180 badekar

Stilrent og flott badekar som leveres med sluk og overløp. Toppkanten mot vegg er beregnet for å montere karkantarmatur

MIE 120 sort eik

Et stilrent og minimalistisk servantskap med dype skuffer med sidevegger av glass, full uttrekk og svært god oppbevaringsplass.

ODA speil

Et moderne og lekkert speil med anti-dugg funksjon og LED lys. Led-lyset rundt kan justeres både i styrke og varme.

Calacatta flis

En delikat marmor-inspirert polert flis som kan brukes til både gulv og vegg.

KLASSISK badet

En klassisk og moderne stil med lyse marmorfliser og sorte armatur. Et tidløst rom med rene linjer på servant og badekar som gjør rommet moderne, mens flisvalget gir en elegant og kontinental opplevelse. Med sort eller mørkt tilbehør understrekes stilen ytterligere.

Finn din stil på VikingBads interaktive baderom

VikingBad har utviklet et interaktivt tegneprogram der du gjennom seks enkle steg kan bestemme deg for alt, fra fliser til baderomsmøbler og tilbehør. Erfarne interiørarkitekter har satt sammen utstyr som sikrer at valgene dine passer sammen i en helhetlig stil. Når du har bestemt deg for hvordan du vil ha det, ser du nøyaktig hvordan ditt bad blir – og hvor mye det kommer til å koste.

Det er til sammen seks varianter, navnene Klassisk, Nordisk, Retro, Elegant, Harmoni og Urban, gir en pekepinn om stilen. Bildene gjør det lett å finne badet som appellerer mest til deg. Innenfor hver stiltype er det fire valgmuligheter som gjør at du kan sette ditt personlige preg på badet, samtidig som du er sikker på at alt passer sammen – fra armatur til toalettbørste.

KOMPLETTE BADEROM

Her får du kort presentasjon av VikingBads konsept helhetlige baderomspakker og hva dette konseptet innebærer. VikingBad ønsker å gjøre det enklere for deg å finne det du trenger til ditt nye baderom. 

Bestill befaring

Ønsker du rådgivning eller gratis befaring, send inn din kontaktinformasjon under og vi vil ta kontakt med deg i løpet av ett par virkedager

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)
* Må fylles ut