Bad & Våtrom

Bad & Våtrom er en totalleverandør innen bad og våtrom, men utfører også annet arbeid relatert til innvendig oppussing og rehabilitering av hus. Vi har lokasjon i Trondheim, og utfører tjenester i Trondheim og omegn. Vi utfører også tjenester som muring, snekring og rørlegging, i tillegg til at vi samarbeider med maler og elektriker.  Å komme på befaring, er selvsagt en del av vår tjeneste før vi gir et samlet tilbud på utført arbeid. Vi bruker det beste av materialer og produkter på markedet, og vi tegner badet i 3D med valgt utstyr og møbler. Avtalt arbeid utføres etter kontrakt, med oppstartdato og avtalt sluttdato. 

Vår erfaring kommer deg til nytte, det lønner seg å bruke oss! 

Bad & Våtrom har følgende VikingBad i utstilling:

- Klassisk
- Urban
- Nordisk
- Budsjettbadet
 

Scroll ned for å se de uilke utstillingene

KLASSISK

En klassisk og moderne stil med lyse marmorfliser og sorte armatur. Et tidløst rom med rene linjer på servant og badekar som gjør rommet moderne, mens flisvalget gir en elegant og kontinental opplevelse. Med sort eller mørkt tilbehør understrekes stilen ytterligere.

URBAN

Et lunt og varmt baderom med mørke armaturer og møbler. De dempede, varme gråtonene på flisene og veggene innbyr til ro og trivsel i baderommet. MIE baderomsmøbel i sort eik eller mørk grå farge gir hele rommet et mykere og moderne uttrykk.

NORDISK

En lys, varm og tidløs stil med naturmaterialer og lyse fliser gir ditt baderom et lyst, varmt og nordisk uttrykk. Den runde vasken myker opp stilen sammen med de organiske formene på badekaret. Her får man et baderom som bidrar til en god og harmonisk start på dagen.

BUDSJETTBADET

Et rimelig bad kan også bli lekkert. Budsjettbadet er et tidløst og elegant bad til en god pris, hvor prisen ikke går på kompromiss med design eller kvalitet.

Befaring

Ønsker du rådgivning eller gratis befaring, send inn din kontaktinformasjon under og vi vil ta kontakt med deg i løpet av ett par virkedager

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)

(error)
* Må fylles ut

KOMPLETTE BADEROM

Her får du kort presentasjon av VikingBads konsept helhetlige baderomspakker og hva dette konseptet innebærer. VikingBad ønsker å gjøre det enklere for deg å finne det du trenger til ditt nye baderom. 

Kontakt oss

Bad & Våtrom As
innherredsveien 86 D
7042 Trondheim
 
Telefon +47 47 28 92 91

E-post : petter@bad-vaatrom.no

www.bad-vaatrom.no